Haemme osallistujia J-Klinikka toteuttamaan tutkimukseen!  

Osallistujia haetaan vuonna 2019 tapahtuviin toimenpiteisiin, joissa tutkittavalle toteutetaan Cryolipolyysi rasvanpoisto hoito. Olemme aloittaneet tutkimuksen jo pilotti ryhmällä ja nyt haemme lisää osallistujia, otamme tutkimukseen rajatun määrän osallistujia. Aikaisemmista osallistujista jo yli 70% on ollut tyytyväisiä saamiinsa tuloksiinsa.

Tutkimuksen tarkoituksena on tutkia Cryolipolyysin tehoa kehonkoostumukseen 18-70 -vuotiailla miehillä ja naisilla. Tavoitteena on tutkia rasvakudoksen poistumista ongelma-alueista.

Cryolipolyysi on rasvanpoistoa, jäähdyttämällä kudosta. Lämpötilaa laskettaessa rasvakudos jäähtyy ennen muita kudoksia. Rasvasolut voidaan jäähdyttää ilman, että rasvaa ympäröivät kudokset vaurioituvat.

Cryolipolyysitekniikka mahdollistaa ihonalaisen rasvan tarkan, tehokkaan ja hellävaraisen jäähdyttämisen. Kylmäkäsitellyt rasvasolut jäähtyvät, tuhoutuvat ja lopulta poistuvat käsittelyalueelta luonnollisten aineenvaihduntamekanismien ansiosta. Cryolipolyysi on täysin luonnollista, ei-kirurgista rasvanpoistoa ja käsittelyn jälkeen ei ole mitään rajoitteita. Tässä menetelmässä käytetään Cryolipolyysi tekniikkaa ja laitteistoa, jotka on CE hyväksyttyjä meneltelmiä Euroopassa ja Suomessa.

Tutkimukseen otetaan rajattu määrä osallistujia ikäryhmistä: 18-30, 31-49 ja 50-70.

Paikat täytetään ilmoittautumisien mukaisesti.

Mitä tutkimuksessa tehdään?

Osallistumalla tutkimukseen sinulle suoritetaan cryolipolyysi rasvanpoisto-käsittely vatsan alueelle tai muuhun arvioituun paikkaan. Lisäksi tutkittavalta arvioidaan kehonkoostumus kahdella eri mittaustavalla (BMI + kohdealueen ympärysmitta).

Osallistuminen vaatii ajastasi yhteensä noin 40min/rasvanpoistokerta, mahdolliset tutkimuskysymykset ja haastattelut suoritetaan toimenpiteen yhteydessä.

Velvoitteet?

Osallistut vähintään kerran rasvanpoisto käsittelyyn ja ilmoitat kahden viikon päästä tulokset soittamalla tutkimusvastaavalle. Osallistuminen on anonyymiä, emme julkaise missään nimiä, kuvia tai osallistujia.

Tutkimus on yksityinen ja sen järjestää J-klinikka omana toimintanaan.

Testaaminen ja rasvanpoistokäsittely tapahtuu Jklinikan toimipisteessä, katso lähin klinikkasi kohdasta YHTEYSTIEDOT.

Testattavan soveltuvuus tulee tarkastaa ennen rasvanpoisto toimenpidettä (terveydentila- ja kontraindikaatiot).  Soveltuvuus testataan ennen tutkimukseen aloittamista esitietokyselyllä, lisäksi tutkittavan tulee suorittaa omavastuu 52eur, joka sisältää ajanvarauksen, vakuutuksen toimenpiteeseen, toimistokulut, sekä kaikki toimenpiteestä koituvat käsittelykulut. Muita kuluja tai maksuja ei tule.

Itse rasvanpoiston arvo on 185-590e/ käsittelykerta. Tätä ei tarvitse maksaa.

Matkakustannuksia ei korvata.

Tutkimus on yksityinen ja sen järjestää JKlinikka omana toimintanaan.

Miten voin osallistua tutkimukseen?

Täytä alla oleva yhteydenottolomake. Tutkimusyksikömme asiantuntija ottaa Teihin yhteyttä puhelimitse, yhteydenotto kestää keskimäärin 1-4 viikkoa.

Soitamme Teille, kun olette täyttäneet ensin yhteydenottolomakkeen ja puhelimitse käymme läpi tutkimusprosessin sekä toimenpiteen kokonaisuudessaan. Puhelimessa käymme myös läpi, sovellutko sinä tutkimukseen. Mikäli sovellut ja haluat edelleen osallistua tutkimukseen, varataan Teille aika cryolipolyysi rasvanpoistoon lähimmälle toimipisteellemme. Rasvanpoistoon voi osallistua 1-5 kertaa.

Toivomme, että ensimmäisen yhteydenoton teette lomakkeella, jolloin Teihin otetaan yhteyttä. Tämä nopeuttaa mahdollisesti myös Teidän valintaanne tutkimukseen.

Tutkimusvastaava, Jarkko Juhani

Sairaanhoitaja AMK. Cryo-hoitaja. Terveydenhuollon opettaja.

Puh: +358465818077  (Ainoastaan tutkimukseen liittyvät tiedustelut)

Olen kiinnostunut tutkimuksesta. Pyydän yhteydenottoa ja lisätietoja.

Ensimmäisen tutkimusotoksen tuloksia analysoidaan parhaillaan. Ensimmäisen vaiheen raportoinnit ja tulokset julkaistaan toukokuussa 2019.

TUTKIMUSTULOKSET