Cryo-menetelmän tunnettavuus ja suosio lisääntyy, syynä sen todelliset, pysyvät tulokset ja helppous, luonnillisesti, ilman kirurgua. Kuvassa myös Cryo menetelmää käyttävä Tanssii Tähtien Kanssa tuomari Helena Ahti-Hallberg.”

”Olen Jonna, malli- ja pr tehtäviä Suomessa sekä ulkomailla tekevä nainen Jyväskylästä. Luotan Cryo rasvanpoistomentelmään, joka onkin salaisuuteni kurvieni taustalla! Cryo on nopea, luonnollinen ja tehokas menetelmä pitää kroppa kunnossa kiireisessä elämässä, jos ei aina ole aikaa treeneille. Rasvanpoisto ongelmakohdista on Cryomenetelmän ansiosta nyt kaikkien saatavilla, luonnollisesti, ilman kirurgiaa 🤩👌🏼💯❄ Cryo 21- terapia on uusi, tehokas hoitomenetelmä, jolla on välitön ja kestävä vaikutus. Kylmä käsittely on FDA hyväksytty turvallinen hoito ilman sivuvaikutuksia! Löydät minut myös instasta: jonnache” –  Jonna Jyväskylästä

“Jäädessäni eläkkeellä huomasin, että rasvaa oli jo kertynyt ja kertyi edelleen vatsalle ja lantiolle. Cryo rasvanpoisto menetelmä oli helppoa ja turvallista. Cryo rasvanpoisto päivinä ei ollut mitään rajoitteita. Hoitopäivinä suoritin normaali kotitöitä ja esimerkiksi kutomista tai ristisanatehtävien tekemistä. Rasvanpoisto tulos on ollut todellakin pysyvä”
Raili, Eläkeläinen. Muurame

“Olen ollut erittäin tyytyväinen vaihtoehtoseiseen rasvanpoisto menetelmään ja siihen miten tehostaa vartalon muokkausta. Ja kuinka yksinkertaisilla menetelmällä voi vaikuttaa siihen, että sentit lähtee juuri täsmäkohdista! Tulen jatkamaan cryo hoitoa jatkossakin. Lisäravinteita ei tähän menetelmään kuulu, eikä raskas liikunta. Kiitokset tähänastisista tuloksista.”
Timo Tapio, Opettaja, Jyväskylä ja Muurame

“Olen osallistunut J-klinikan järjestämään tutkimukseen alkuvuodesta 2019, jossa minulle on suoritettu nyt kaksi kryolipolyysi, rasvanpoisto kertaa. Vartaloni on kaventunut selvästi, kiireisestä elämäntilanteestani huolimatta. Esimerkiksi tietyissä kohdissa vartalossani (reidet ja vatsanseutu) joihin olemme tutkimuksen aikana erityisesti keskittyneet Cryo menetelmää käyttämällä, senttejä on lähtenyt yhteensä jopa yli 7,5. Verrattuna aikaisempiin yrityksiin muokata ongelmakohtia ja laihduttaa, Cryo21 hoitomenetelmä on poikkeuksellisen mukava ja helppo, koska cryo menetelmän vaikutuksen näkee itse. Suosittelen.”
Niina Itkonen, Jyväskylä

“Todella nopea ja miellyttävä kokemus. Vatsalta lähti kaksi senttiä ympärysmittaa pois, en ollut täysin tyytyväinen saamaani tulokseen, mutta toisaalta, ilman liikuntaa tai muutoinkaan tekemättä mitään muutoksia elämäntapaani, on se kaksi senttiäkin parempi kuin ei mitään”
Ville, Äänekoski